Κοπές BBQ Ανακαλύψτε τις μοναδικές επιλογές κρεάτων μας και απολαύστε γεύσεις που ξεχωρίζουν! ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΚΟΠΕΣ Χοιρινή μπριζόλα άνευ οστού Χοιρινή μπριζόλα λαιμού άνευ οστού Χοιρινή πανσέτα άνευ οστού Χοιρινή Πανσετομπριζόλα (Tomahawk) PREMIUM ΚΟΠΕΣ Chuck Eye Steak Ξηρής Ωρίμασης 4+ εβδομάδων Cowboy steak Ξηρής Ωρίμασης 3+εβδομάδες Ribsteak (Μπριζόλα) Ξηρής Ωρίμασης 2+ εβδομάδων / 8+ εβδομάδων Strip Steak Ξηρής Ωρίμασης 2+ εβδομάδες / 8+ εβδομάδες T-bone Porterhouse steak Ξηρής Ωρίμασης 4+ εβδομάδες T-bone steak Ξηρής Ωρίμασης 4+ εβδομάδες Tomahawk steak Ξηρής Ωρίμασης 4+ εβδομάδες Βόειο Σουβλάκι ξηρής ωρίμασης Κόντρα φιλέτο (New York Strip) Ξηρής Ωρίμασης 2+ εβδομάδες / 8+ εβδομάδες Μπριζόλα άνευ οστού (Ribeye) Ξηρής Ωρίμασης 2+ εβδομάδες / 8+ εβδομάδες Πικάνια (Picanha/Rump cap) Ξηρής Ωρίμασης 3+ εβδομάδων Φιλέτο Ωρίμασης 4+ εβδομάδων (Fillet, Tenderloin) ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΟΠΕΣ Asado de tira (Βόειο Παϊδάκι) Finger Ribs Ξηρής Ωρίμασης 2+ εβδομάδων Flank steak (Μπριζόλα Λάπας) Flatiron steak (Μπριζόλα από χτένι) Ξηρής Ωρίμασης 3+ εβδομάδες Hip Bones Marrow (Μηριαία Οστά-Μεδούλι) Strip στο λεπτό Βόειο Σουβλάκι ξηρής ωρίμασης Διάφραγμα Hanger (Butcher’s steak) Διάφραγμα Skirt (Outside) LOW & SLOW ΚΟΠΕΣ Ribs Μπριζόλας (Back Ribs) Κότσι – Οσομπούκο (Osso Bucco) Μάγουλα (Cheeks) Στηθ/ρά (Short Ribs) Στήθος (Brisket) Χοιρινά Παϊδάκια (Pork ribs)